Bliv vikar hos Thorn Vikar & Rekruttering A/S: Din vej til nye muligheder

Thorn Vikar og Rekruttering A/S - bliv vikar. Mand måler træ.

Bliv vikar hos Thorn Vikar & Rekruttering A/S. Vi tilbyder en unik mulighed for at blive vikar og opdage et hav af karrieremuligheder. Vores mission er at lette ansættelsesprocessen for både virksomheder og jobsøgende.

Med afdelinger i Nørresundby, Vejle, Randers, Give, Grindsted, Esbjerg, Kolding, Odense, Kalundborg samt i Polen, Litauen og Rumænien, har Thorn Vikar & Rekruttering et bredt netværk, der rækker langt ud over landets grænser. Vores planer om yderligere udvikling betyder, at vi fortsat vil udvide vores rækkevidde og være i stand til at servicere landsdækkende med vores erfarne konsulenter.

Vores team af konsulenter har mere end 15 års erfaring indenfor rekruttering. Dette placerer os i en unik position til at tilbyde en bred vifte af jobmuligheder inden for blandt andet håndværk, industri, service og administration. Som medlem af Dansk Industri følger vi alle gældende overenskomster. Dette sikrer gode vilkår og gode arbejdsforhold for vores vikarer.

Bliv vikar hos Thorn Vikar & Rekruttering, og oplev fordelene ved fleksibelt arbejde. Som vikar har du mulighed for at prøve forskellige arbejdsopgaver og brancher, udvide dine færdigheder og bygge et bredt netværk. Uanset om du er ny på arbejdsmarkedet, søger en midlertidig ændring, eller ønsker at udforske nye karriereveje, er vikararbejde en fremragende måde at opnå dette på.

Vores proces for at blive vikar er enkel og brugervenlig. Vi lægger stor vægt på at forstå dine kompetencer, erfaringer og ønsker, så vi kan matche dig med de bedst egnede jobmuligheder. Hos Thorn Vikar & Rekruttering er vi dedikerede til at støtte dig igennem hele din rejse som vikar, fra ansøgningsprocessen til din første arbejdsdag og videre.

Vi tilbyder ikke kun jobmuligheder i Danmark, men også internationalt. Dette åbner døren for spændende karrieremuligheder i udlandet. Dette giver dig som vikar en unik chance for at opleve forskellige kulturer og arbejdsmiljøer.

Bliv vikar hos Thorn Vikar & Rekruttering

Thorn Vikar & Rekruttering er mere end blot et rekrutteringsbureau. Vi er din karrierepartner, der arbejder for at sikre, at du finder det job, der passer perfekt til dig. Vores engagement i din succes er, hvad der adskiller os fra andre bureauer.

Så hvis du er klar til at tage skridtet og blive vikar, så lad Thorn Vikar & Rekruttering være din guide. Besøg vores hjemmeside eller et af vores kontorer for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage det næste skridt i din karriere. Med Thorn Vikar & Rekruttering er du et skridt nærmere din drømmekarriere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf.: 96 30 00 33. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@thornvikar.com. Vi ser frem til at hjælpe dig.